WERKEN BIJ
Werken bij ons is leuk!
Uiteraard zegt ieder bedrijf dat, maar bij ons ís het ook echt zo. Wij pakken de zaken namelijk echt wat anders aan dan de meeste van onze collega’s en dat betaalt zich uit. Want ondanks de problemen in de branche zijn wij nog steeds 365 dagen per jaar open, en daar zijn we trots op!
Alhoewel we dus op zich genoeg mensen hebben, zowel in de keuken als aan de voorkant, staan we echter altijd open voor een gesprek. Ook bij ons is wat verloop immers een onontkoombaar verschijnsel.
Wat maakt ons nou anders? Welnu, dat is onze bedrijfsfilosofie:
We zorgen éérst goed voor onszelf, en dan pas voor de ander. Dus diensten duren nooit langer dan 8 uur, soms lekker even doorwerken houden we allemaal van, maar ons vergalopperen doen we niet aan. Even ‘wedstrijd-spanning’ is prima, maar regelmatig stress is taboe. Het bedrijf is er namelijk primair voor een zinvolle en leuke dagbesteding voor ons personeel en onszelf, en alle gasten die zich daar prettig bij voelen zijn van harte welkom!
Begrijp ons niet verkeerd, horeca doen we met véél plezier en we werken alleen maar met mensen die het nou eenmaal superleuk vinden om anderen een topdag te bezorgen! Maar het is hierom dat dat bij ons steevast met een welgemeende glimlach gebeurt!
Neem daarnaast het feit dat kinderen van medewerkers gewoon tijdens werk langs kunnen komen, de gratis drankjes na iedere dienst omdat we het teamgevoel willen versterken, de frequente teamfeestjes etc. en je zal beginnen te zien waarom wij anders zijn.
Vacatures bij Parkhuys Rosarium
Mensen die ons willen helpen in de bedrijfsleiding zijn voor ons vrijwel altijd interessant. Naast mensen met ervaring zijn wij minstens even zeer geïnteresseerd in een herintreder.
Belangstelling? Kom eens vrijblijvend praten!
Wij prijzen ons gelukkig met het huidige team van 6 koks. We weten dat er soms wel door collega’s aan ze getrokken wordt met ‘op papier’ lucratieve aanbiedingen. Waarom blijven ze toch bij ons? Vraag het ze vooral zelf zouden we willen zeggen maar wij denken het volgende:
- Wij waken er voor dat iemand overwerkt raakt, koks zijn niet voor niets topkandidaten voor burn-outs. Bij ons is dat radicaal anders.
- Als de bestellingen binnen stromen werkt het bij ons zo dat we wachttijden aan tafel melden bij nieuwe gasten. Het motto ‘alles moet binnen 20 minuten op tafel’ is bij ons taboe. Als het druk is informeren wij de gast gewoon over hoe lang het ongeveer gaat duren en dat snappen ze heel goed. Laat het managen van de gasten maar aan ons over!
- Als dan de capaciteit tot 20:30u vol geboekt is hebben wij er totaal geen problemen mee een walk-in te zeggen dat we helaas geen plek meer hebben. Geen kok gelooft het als we het vooraf zeggen, inmiddels geloven ze het allemaal want we doen het écht. Ons devies: niemand krijgt in de horeca genoeg betaald om overwerkt te raken.
- Bij ons wordt letterlijk ieder kwartier dat je werkt betaald. “Overuren horen er bij” vinden wij misdadig beleid. “Betalen voor werk” past meer bij ons.
- Veel koks draaien bij voorkeur lange dagen maar dat hoeft van ons absoluut niet.
Kortom, bij ons is werken zoals het hoort te zijn: gewoon lekker bezig zijn zonder jezelf uit te putten. Kom eens met ons of met onze koks praten, want ook bij ons is er toch ook af en toe verloop.
Hobbykok?
Ben je een hobbykok of herintreder die de keuken wel wat zou lijken maar in het geheel geen ervaring in de keuken? Ook dan praten we graag met je!
Wij werken héél veel met scholieren en dat bevalt ons prima. In het weekend in het hoogseizoen staan er vaak wel 20 op het rooster!
Ook weer niet voor niets:
- 3 gratis drankjes na iedere dienst
- 50% korting als je in je vrije tijd komt
- Vaak personeelsborrels en feesten
- En we betalen gewoon beter dan onze collega’s én dan de Appie.
Ook hiervoor geldt; vraag het gerust de tieners zelf!
Oh, wel moet je (bijna) 16 zijn om bij ons aan de slag te kunnen. Maar we horen ook graag van jou!