Werken bij


 

WERKEN BIJ

 

Werken bij ons is leuk!

Uiteraard zegt ieder bedrijf dat, maar bij ons ís het ook echt zo. Wij pakken de zaken namelijk echt wat anders aan dan de meeste van onze collega’s en dat betaalt zich uit. Want ondanks de problemen in de branche zijn wij nog steeds 365 dagen per jaar open, en daar zijn we trots op!
Alhoewel we dus op zich genoeg mensen hebben, zowel in de keuken als aan de voorkant, staan we echter altijd open voor een gesprek. Ook bij ons is wat verloop immers een onontkoombaar verschijnsel.

Wat maakt ons nou anders? Welnu, dat is onze bedrijfsfilosofie:

We zorgen éérst goed voor onszelf, en dan pas voor de ander. Dus diensten duren nooit langer dan 8 uur, soms lekker even doorwerken houden we allemaal van, maar ons vergalopperen doen we niet aan. Even ‘wedstrijd-spanning’ is prima, maar regelmatig stress is taboe. Het bedrijf is er namelijk primair voor een zinvolle en leuke dagbesteding voor ons personeel en onszelf, en alle gasten die zich daar prettig bij voelen zijn van harte welkom!
Begrijp ons niet verkeerd, horeca doen we met véél plezier en we werken alleen maar met mensen die het nou eenmaal superleuk vinden om anderen een topdag te bezorgen! Maar het is hierom dat dat bij ons steevast met een welgemeende glimlach gebeurt!
Neem daarnaast het feit dat kinderen van medewerkers gewoon tijdens werk langs kunnen komen, de gratis drankjes na iedere dienst omdat we het teamgevoel willen versterken, de frequente teamfeestjes etc. en je zal beginnen te zien waarom wij anders zijn.

Vacatures bij Parkhuys Rosarium

Bedrijfsleiding
Kok
Scholier