Over ons


Ons park bestaat ruim 50 jaar

Wat ooit begon in 1928 als rozentuin van Keizer Wilhelm II is sinds 1967 een recreatiepark. Al tientallen jaren kon men ook terecht voor een hapje en een drankje. Vooral voor feesten en partijen wist men uit het hele land de weg naar ons te vinden. In 2018 hebben wij een geheel nieuw horecapaviljoen gebouwd. De intieme sfeer van voorheen is echter niet verdwenen. De toegangspoort, de sokkel in het park en de rhododendrons herinneren nog aan oude tijden. De spellen en speelmogelijkheden zijn opgeknapt maar vallen nog altijd onder oud Hollands kindervertier!

 

Feesten en partijen, bij ons zit u goed

Ons park is de locatie bij uitstek. Met alle spelvoorzieningen vermaken uw gasten zich opperbest. Wij bieden diverse arrangementen voor een onvergetelijk feest! Van BBQ tot mediterraan buffet, van koffie met taart tot een uitgebreide lunchtafel, alles afgestemd op uw wensen. De knusse sfeer in onze veilige groene haven in de Doornse bossen staat garant voor gezelligheid en plezier. En aan de jongsten uit het gezelschap heeft men op die dag geen kind.

Wat uw gelegenheid ook is….

Parkhuys Rosarium is voor ieder gezelschap een heerlijke plek. Vanzelfsprekend doen wij ons best het u helemaal naar de zin te maken. Onze brasserie verzorgt de inwendige mens, buiten treft u oud Hollands vertier. Ons park wordt omzoomd door de prachtige natuur van de Utrechtse Heuvelrug. 

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Voor klein en groot is er iets leuks te beleven op ons bosrijke park.

Er is een 18 holes midgetgolfbaan. Verder zijn er trampolines, een trapskelterbaan, een voetbal/sportveldje, klein speeltuintje, jeu de boulesbaan en andere spelvoorzieningen voor jong en oud.

Wij beschikken over 4 zalen waar u met uw gezelschap kunt vertoeven. De zalen kunt u reserveren van 10.00 uur tot 14.30 uur, of van 15.30 uur tot 24.00 uur. Schikken deze tijden niet voor uw plannen, neemt u dan gerust contact op. Onze koks hebben heerlijke menu’s voor u samengesteld, hierbij kunt u denken aan een brunch, barbecue of koud/warm buffet. Uiteraard kunnen wij aan uw dieetwensen voldoen. Voor groepen van verschillende omvang bieden wij een eigen ruimte met afgescheiden terras.

De Brasserie is dagelijks geopend voor lunch of diner. 's Ochtends in het eerste zonnetje hoort u bij ons de vogeltjes fluiten terwijl u geniet van een cappuccino met huisgemaakt lekkers. Bij onze knusse haard, of in de volle zon, nuttigt u een lekker broodje. In de middag kunt u lekker aanwaaien voor een borrel terwijl de kinderen buiten spelen. Met de laptop aan het werk met of zonder een kroost die anders uw aandacht vraagt? Ook dat kan bij ons.