Lokalen


Wij hebben 4 lokalen die zich perfect lenen voor een lunch, borrel, diner, vergadering, (huwelijks)feest of besloten high tea. U kunt de lokalen, ieder met een eigen terras, per dagdeel gebruiken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Deze ruimte ligt iets boven het maaiveld en biedt dus fraai zicht over ons park. Rondom zijn er openslaande deuren naar het balkon, vanwaar u met een trappetje naar het privé terras kan komen. Het open trappenhuis maakt dat u verbonden bent met de brasserie. De glazen schuifdeur kan echter gesloten worden zodat u, indien u dat wenst, met meer privacy kunt vertoeven. Geheel afgezonderd wordt het als dan ook nog het gordijn gesloten wordt.

De Opkamer kent 2 delen, Oost en West. Middels een schuifdeur zijn beide ruimtes afzonderlijk te gebruiken voor groepen tot ca. 35 man. In de hele Opkamer kunt u dus met 70 man terecht.

30-70
Balkon
Muziek
Scherm

Deze ruimte ligt iets onder het maaiveld met grote ramen rondom en geheel langs de lange zijde een eigen patio op gelijke hoogte. Grote openslaande deuren bieden hier rechtstreeks toegang toe. Vanuit de patio bent u via meerdere trappetjes van slechts een paar treden op uw privé terras. Ideaal voor groepen die snel bij de spelende kinderen willen kunnen zijn.
Het open trappenhuis maakt dat u verbonden bent met de brasserie. De glazen schuifdeur kan echter gesloten worden zodat u, indien u dat wenst, met meer privacy kunt vertoeven. Geheel afgezonderd wordt het als dan ook nog het gordijn gesloten wordt.
Indien u een feest wil geven dat tot de avonduren duurt is dit de aangewezen ruimte waar dansmuziek gedraaid kan worden.

In het hele Pothuys kunt u met tot 80 man dineren of met tot wel 150 man borrelen of dansen.

60
Terras
Muziek
Scherm