Kinderfeestjes


Kinderfeestje

 

Kinderfeestjes 'organiseren' wij helaas niet voor u. Uiteraard bent u wel gewoon welkom om voor een kinderverjaardag een tafel te reserveren. Dat kan tot 10 personen online, voor grotere gezelschappen graag per mail.

 

 

Drie uur onbeperkt gebruik maken van alle speelmogelijkheden kost
€ 8,-
per kind

Midgetgolf / Trampolines / Skelters

Uiteraard kunt u daarnaast gewoon alles van onze kaart afzonderlijk bestellen, zoals een frietje met een snack of een pannenkoek. Muffin, gebak en ijsjes zijn natuurlijk ook altijd voorhanden.

Wel is het zo dat alhoewel wij vertier voor kinderen hebben dat wij toch geen 'speelparadijs' zijn. Als de kinderen buiten spelen is er niets aan de hand, maar binnen zijn wij meer een gewoon restaurant.. Wij hopen dat u ons begrijpt!:-)

Helaas hebben wij geen Trapkarren en Kickbike-steps meer.

"Buiten lekker spelen, binnen rustig aan"

In het Rosarium gaan we er vanuit dat de kinderen zoveel mogelijk lekker buiten ravotten, dáár kunnen ze dan ook volledig vrijuit spelen. In de Brasserie hebben én zijn we echter geen binnenspeeltuin zoals een Monkeytown. Hier zijn geregeld vergaderingen maar ook gewoon volwassenen die graag rustig zitten. Wij verwachten dat ouders mét kinderen hier binnen rekening mee houden.