Fuif & Festijn


Het Pothuys Parkhuys Rosarium

 

Wat te vieren?

Maak er een topfeestje van in Parkhuys Rosarium!

 

 

Wij hebben 4 lokalen die zich perfect lenen voor een lunch, borrel, diner, vergadering, (huwelijks)feest of besloten high tea. U kunt de lokalen, ieder met een eigen terras, per dagdeel gebruiken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor particulieren bieden wij onderstaande mogelijkheden voor het geven van een feestje:

 

Onze arrangementen zijn er op gericht dat de ruimtes voor een lunch en/of diner gebruikt kunnen worden. Voor de tijden betekent dit dat u de ruimtes kunt reserveren per onderstaande tijdsblokken:

  • 10:00u tot 14:00u / 12:30 tot 14:30 / 16:00 tot 18u / 18:30 tot 20:30u.
  • Dit zijn onze standaardtijden. Samenvoegen of aanpassen van tijdsblokken is in overleg mogelijk. 
  • Voor een feest met versterkte muziek is het Pothuys uitmuntend geschikt. Hiervoor hanteren wij normaliter een aanvangstijd van 21:00u, lopend tot maximaal 01:00 uur doordeweeks en 03:00 uur in het weekend. Ook hiervoor geldt dat exacte afspraken uiteraard in overleg gemaakt kunnen worden!

Arrangementen en Buffetten

Wij serveren buffetten met een vaste prijs per persoon, exclusief overige consumpties. Voor kinderen hanteren we dan kortingen. Het minimum aantal voor een buffet betreft 20 volwassenen.

Wanneer u met uw gezelschap een buffet bij ons afneemt zit daar altijd bij het onbeperkt gebruik maken van de activiteiten in ons park.

Wanneer uw gezelschap een buffet afneemt is het gebruik van een privé ruimte gratis als uw gezelschap de ruimte volledig vult. Voor ons Pothuys betekent dat 70 personen met diner of lunch, voor de Opkamers is dat 35 personen. Met een kleiner gezelschap kunt u de ruimtes ook exclusief voor uzelf verkrijgen maar dan komt er wel zaalhuur bij. Voor al onze reserveringen geldt dat wij binnen én buiten plek voor ze vrij houden.
Met dansfeesten is ons Pothuys geschikt voor gezelschappen tot 130 man, indien u de hele zaak afhuurt kunt u tot 250 man uitnodigen.

Los van de activiteiten die u onder vertier kunt vinden hebben wij ook nog aan de allerkleinsten gedacht. Voor hen hebben we een speeltuintje en een zandbak met speeltjes.

Dit zijn natuurlijk de algemene mogelijkheden. Uiteraard zijn wij bereikbaar om, speciaal voor u, een offerte op maat samen te stellen op basis van uw specifieke wensen. Hierbij kunt u denken aan aangeklede borrels, dansfeesten, verjaardagsfeesten (al of niet met een buffet) en bruiloften.

Wij horen graag van u, per e-mail of telefonisch, bij voorkeur op doordeweekse dagen buiten lunch- en dinertijden, op nummer 0343 413773.

Buffetten

Onderstaande buffetten zijn een voorbeeld, deze wijzigen af en toe.

U kunt ons mailen of bellen, dan informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Drankenpakketten

Uiteraard registreren wij bij alle feesten en partijen de drankafname nauwkeurig. Iedere bestelling van mensen uit uw gezelschap wordt altijd via ons kassasysteem besteld en geregistreerd. Een gedetailleerd overzicht hiervan vindt u na afloop op uw rekening.

Wij begrijpen heel goed dat de organisatoren van een feestje de kosten graag in de hand houden, óf vooraf met zekerheid willen weten waar ze aan toe zijn. Hierom bieden wij het volgende aan:


☻ Muntjespakket

Wij hebben speciale Parkhuys Rosarium muntjes in 5 verschillende kleuren. Voorafgaand aan het feest geven wij u een afgeteld aantal muntjes. Hoeveel? Dat bepaalt u zelf!

Op uw rekening kan dan uitsluitend drankjes besteld worden bij inlevering van een muntje. Wij bereken dan echter per muntje de consumptie die uw gasten gekozen hebben, dus het exacte bedrag per muntje valt vooraf valt niet te zeggen. Wel kunt u er natuurlijk voor kiezen dat uw gasten niet de keuze krijgen uit de duurdere dranken (zoals buitenlands gedistilleerd), of hier 2 muntjes voor in moeten leveren. Al met al een prima instrument om uw kosten binnen de perken te houden!


☻  Onbeperkt drankenpakket

Indien u volledige zekerheid van de kosten wenst is het in bepaalde gevallen mogelijk dat wij dit voor u kunnen verzorgen:

  • Voor een vast bedrag per persoon per uur krijgen uw gasten dan onbeperkt de afgesproken dranken. 
  • Dit geldt echter alleen voor een minimum van 3 uur.
  • Uw gasten krijgen een polsbandje en dienen dit allemaal te dragen, tenzij u de gehele zaak afgehuurd heeft.
  • Exacte bedragen zijn per aanvraag verkrijgbaar.

 

Zie onze  Algemene voorwaarden