Sinds april dagelijks open!

Sinds april is onze complete nieuwe onderneming volop in bedrijf, en het is al meteen flink druk. Als u voor een bepaalde dag via ons online systeem niet kunt reserveren dan betekent dat dat deze dag vol zit. Ook telefonisch kunt u dan geen tafel reserveren.

Wel kunt u dan 'op de bonnefooi' langs komen; er kunnen dan nog ( terras) tafels beschikbaar zijn, met misschien lange(re) wachttijden, maar ook kan het zijn dat we helemaal dicht zijn! Komt u daarom dan niet van ver!!

Wilt u voor een groep of feestje een reservering maken? Gelieve dan hiervoor een mail te sturen, of eerst telefonisch een afspraak te maken!

Het Parkhuys Rosarium Team

Rosarium hoe het was
Rosarium geworden is

Welkom bij Parkhuys Rosarium.

Nog altijd voor oud Hollands kinderplezier en uw feesten, maar nu ook een brasserie waar u 7 dagen per week terecht kunt. Geopend vanaf april 2019!

Bekijk onze    pagina om de vorderingen van de bouw te zien!


Parkhuys Rosarium wordt gebouwd door Boswijk Bouw naar het ontwerp van bouwkundige Rik van Katwijk. Machteld van Ketwich Verschuur van VKV Visuals heeft de visuals gemaakt.

In ons prachtige parkhuys kan straks de hele dag door gegeten, gedronken of gewerkt worden.

Een verjaardag, familiefeest of vriendenborrel? Of gewoon zomaar iets te vieren? Dat kan bij Parkhuys Rosarium! Wij hebben ruimte voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Onze fraaie lokalen met uitzicht over het park zijn ook ingericht en ontworpen om prettig te kunnen vergaderen. Voor uw bedrijf is ons oud Hollands vertier natuurlijk een regelrechte aanrader om de dag te breken.